TRAMEC

TRAMEC

Osnovan 1986 godine, TRAMEC je počeo kao proizvođač kosih spiralnih reduktora , usporednih reduktora i reduktor pod pravim kutom. Kroz godine asortiman se proširio tako da sada uključuje nove i ažurirane linije proizvoda.
Cilj TRAMECA je imati vodeću ulogu na tržištu koje stalno razvija nove strategije tržišnog natjecanja s obzirom na kvalitetu, ekonomiju i prisutnost. 


U svojoj ponudi Tramec nudi razne vrste reduktora, od kojih izdvajamo:
 
 
Pužni reduktori kockastih kućišta proizvode se u X i H seriji. X serija se izvodi s ulaznim vratilom (XF i XC) i sa ulaznom osovinom (XA). XF serija (spojnica s ulazne strane) ima veću elastičnost u odnosu na XC (direktan spoj motora ) koji zahtjeva manji prostor ugradnje. Kod H serije (zupčasto pužni) ispod pužnog prijenosnika je ugrađen jednostepeni zupčasti prijenosnik koji osigurava veću preopterećenost i omogućuje razne prijenose u odnosu na X seriju.

K serija se proizvodi s oborenim kućištem i samo s direktnim IEC spojem elektromotora. Kućište veličine 90 i 110 se proizvode od sivog lijeva, dok manji od aluminijskih legura lijevanih pod pritiskom. Pužna osovina je od cementiranih čeličnih legura izrađenih s brušenom tehnologijom.
Glavčina pužnog kotača proizvodi se od noduliranog lijeva, dok je vijenac izrađen od kvalitetne bronze. Osnovna izvedba reduktora je s šupljim izlaznim vratilom.

 
T - serija se proizvodi od 9 komada dvostupanjskih i 8 komada trostupanjskih reduktorskih veličina. postoje 3  vrste ulaza: sa ulaznim vratilom (TA), elektromotorom s spojnicom (TF) i direktnim spojem elektromotora (TC), osim veličine 56-63 kod kojih ne postoji direktan spoj motora. Ulazna je horizontalna ili vertikalna, osim veličine 56-63 kod kojih je ulazna osovina samo horizontalna.

 
U ovoj seriji se proizvodi 6 komada jednostupanjskih, 6 komada dvostupanjskih i 6 komada trostupanjskih reduktorskih veličina.
Postoje dvije vrste ulaza i to sa ulaznim vratilom ( TA ) ili s IEC priključivanjem elektromotora s spojnicom ( TF ).
Zbog pažljivog projektiranja kućišta, unutrašnje i vanjske strane jednako garantiraju odgovarajuću krutost i lako montiranje.

 
 
 
Reduktori RL serije su proizvedene za takve industrijske namjene gdje je potreban prijenos između dvije osovine koje su jedna prema drugoj na 90 stupnjeva. Serija se sastoji od šest reduktorskih veličina čiji je prijenos 1:1 ili 1:2.
Reduktori s dva ili tri osovinska prijenosa 1:1, na izlazu imaju maksimalnih 3000 okretaja.


REP serija je rezultat konkurentnih cijena i preciznosti. Koristi se kod metaloprerađivačkih, drvoprerađivačkih, transportnih, štamparskih, automatskih strojeva i na svim mjestima kod kojih je potreban mali okretni moment, velika preciznost i nagla promjena okretaja. proizvodi se u četiri veličine ( 075, 100, 125 ,150 ), jedno dvo ili trostupanjski sa dvije ili tri izlazne osovine ( AU...) i sa dvije vrste izlaznih flanđi ( FLT i FLQ ).

REP serija je rezultat konkurentnih cijena i preciznosti. Koristi se kod metaloprerađivačkih, drvoprerađivačkih, transportnih, štamparskih, automatskih strojeva i na svim mjestima kod kojih je potreban mali okretni moment, velika preciznost i nagla promjena okretaja. proizvodi se u pet veličine ( 55, 75, 100, 125 ,150 ), jedno dvo ili trostupanjski sa dvije ili tri izlazne osovine ( A i T) i sa tri vrste izlaznih flanđi ( A, T i Q).Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se