Bonfiglioli

Bonfiglioli


Bonfiglioli dizajnira , proizvodi i distribuira veliki raspon reduktora, elektromotora i mnogih drugih sličnih proizvoda i kako oni kažu postoji barem jedan Bonfiglioli proizvod za svaku aplikaciju i tržište.
Tvrtka Astraprom je ovlašteni distributer Bonfiglioli proizvoda za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu!


  
 

 Elektromotori Reduktori


Pužni reduktor (VF/W - serija) 
BONFIGLIOLI pužni reduktor predstavlja prekretnicu u svjetskoj industriji.
Njihov pužni reduktor je uspješna kombinacija kvalitete i najnovije tehnologije. Potpuna fleksibilnost samog uređaja omogućena je od strane velikog izbora raznih pozicija montiranja, konfiguracije osovine i povezivanja s elektromotorom.  
 


Spiralni reduktor ( C-serija )
Velikog okretnog momenta, velikog izbora proizvoda,izbor brzine i kompaktnosti čine seriju C gotovo neusporedivu kod reduktora ove serije. 
 


Spiralni konusni reduktor (A - serija)
Proizvod koji se je pokazao jednako dobar kako u svojoj efikasnosti i konkurentnosti tako i u svojim performansama.
 


Reduktori montirani na osovinu (F-serija)
Nema boljeg, lakšeg i prikladnijeg načina instalacije reduktora nego kao kod reduktora F-serije. Njegova mala masa i performanse čine ga vrlo pouzdanim za sve vrste aplikacija.
 


 Reduktori S-serije
Razvijeni specijalno za pumpe i aplikacije koje koriste ventilatore i puhala.
 

 Reduktori TA-serije
Najprodavaniji reduktor koji se koristi u kamenolomima i rudarskim aplikacijama gdje je potrebna visoka pouzdanost i niska razina održavanja.
 

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se